Over ons

Deskundig advies

Wij geven zo goed mogelijk advies bij de aanschaf van kozijnen bij nieuwbouw, en wat u wel of niet kunt doen met uw kozijnen in bestaande huizen.

Soms is dat bijvoorbeeld alleen het glas vervangen, typisch als het gaat om verder goede (houten?) kozijnen met weinig/geen draaiende delen.

Draaiende delen bij oude kozijnen geven veel warmteverlies.

Het advies is dus gericht op de isolatiewaarde die u wilt bereiken, en in tweede instantie op de plaats van de kozijnen binnen de architectuur van het huis.

Aandacht voor architectuur van uw huis

Het is belangrijk geen fouten te maken bij de plaatsings keuze van de kozijnen, binnen de architectuur van het huis.

Door bijvoorbeeld een glad wit kunststof te plaatsen in een huis dat verder houten kozijnen heeft (en in de toekomst zal houden), dat doet de waarde van het huis sterk verminderen. Ook kan door een hele andere configuratie van de kozijnen de architectuur van het huis verrommelen – en soms verbeteren.

Betrouwbaar team

NVWindows is een klein bedrijf met zes medewerkers (een betrouwbaar team van vaste free-lancers). Wij importeren kozijnen uit Polen.

De levertijden zijn over het algemeen 4 à 5 weken voor kunststof en 7 á 8 weken voor hout en aluminium kozijnen. Sinds de jaarwisseling ’21- ’22 zijn de levertijden zeer onregelmatig en soms heel lang (bijv 13 weken).

De kozijnen zijn over het algemeen klaar op vrijdag en komen (meestal) in het midden van de volgende week binnen op de werkplaats (of direct bij de klant).

Totaalpakket

Waarde vermeerdering van uw huis


Uitgaande van uw wensen leveren we een totaalpakket dat past bij de stijl/architectuur van uw huis. Alleen zo behoud uw huis zijn waarde, het wordt zelfs uitdrukkelijk meer waard. 

Elke toepassing

Afgestemd op de stijl van uw huis


Vrijwel elke toepassing in kunststof, hout en aluminium is mogelijk: ramen, deuren, schuifpuien, vouwdeuren en serres.

Betaalbare kwaliteit

Wij komen graag bij u langs


Kwaliteit en service vormen een onverbrekelijk deel van onze inzet.

Kwaliteits kozijnen

Telefonisch advies